Παλαιότερες


Χρήστος Γ. Λάζος: Τόποι και νόστος. Η ζωγραφική του Χρόνη Μπότσογλου

Την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 7.30 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Τόποι και νόστος - Η ζωγραφική του Χρόνη Μπότσογλου» του Χρήστου Γ. Λάζου, εκδόσεις Εστία. Για το βιβλίο, θα μιλήσουν ο Διονύσης Καψάλης (συγγραφέας – διευθυντής ΜΙΕΤ), ο Αλέκος Λεβίδης (ζωγράφος)… συνεχίζεται »


ΑΝΑ-ΔΡΟΜΗ | Ο ζωγράφος Κώστας Παπανικολάου

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ., ο καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ευγένιος Ματθιόπουλος, θα μιλήσει για το έργο και τη ζωγραφική του Κώστα Παπανικολάου, στο πλαίσιο της έκθεσης Ανα-δρομή που πραγματοποιείται στη Φωκίωνος Νέγρη 16. Θα… συνεχίζεται »


Νίκος Μπακουνάκης «Το βιβλίο και η υλική υπόστασή του»

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και ώρα 8 μ.μ., ολοκληρώνεται η σειρά των παράλληλων εκδηλώσεων, στο πλαίσιο της έκθεσης «Μνησιπήμονα» του Τάσου Μαντζαβίνου, με ομιλητή τον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου και δημοσιογράφο Νίκο Μπακουνάκη με θέμα «Το βιβλίο και η υλική υπόστασή… συνεχίζεται »


Ο Χρόνης Μπότσογλου συνομιλεί με το φιλότεχνο κοινό του Ναυπλίου

Ο Χρόνης Μπότσογλου συνομίλησε με φιλότεχνο κοινό στο Παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης και Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου στο Ναύπλιο, με αφορμή το έργο του, Μια Προσωπική Νέκυια, μέρος του οποίου εκτίθεται στην τρέχουσα περιοδική έκθεση, με θέμα «Σωματογραφίες-Σύγχρονη ελληνική ζωγραφική από… συνεχίζεται »


Ο Γιώργος Ρόρρης συνομιλεί με υποψήφιους ζωγράφους στην Εθνική Πινακοθήκη-Παράρτημα Ναυπλίου

Ο Γιώργος Ρόρρης επισκέφθηκε, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, το Παράρτημα Ναυπλίου της Εθνικής Πινακοθήκης και Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτζου και συνομίλησε με νέους ανθρώπους που ετοιμάζονται να δώσουν εξετάσεις στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών καθώς και με φιλότεχνο κοινό της πόλης… συνεχίζεται »