Παλαιότερες


Emotional Rescue

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της Ομαδικής Εικαστικής Έκθεσης η ΠΡΟΛΗΨΗ μέσα από την ΤΕΧΝΗ, που φιλοξενείται στη Φωκίωνος Νέγρη 16, παρουσιάζεται την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 8μ.μ. η μουσική βραδιά με θέμα «Emotional rescue» από τη σχολή ARMANI Musical,… συνεχίζεται »


Μικρό Ανθολόγιο Μπαρόκ Μουσικής

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της έκθεσης μουσική βραδιά. Επηρεασμένοι από την ατμόσφαιρα των έργων του Γιώργου Ρόρρη, ο Μάρκελλος Χρυσικόπουλος στο τσέμπαλο και η μεσόφωνος Θεοδώρα Μπάκα θα παρουσιάσουν έργα των συνθετών… συνεχίζεται »


Μουσική βραδιά στη Φωκίωνος Νέγρη 16

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση στο πλαίσιο της έκθεσης «Λήδα Κοντογιαννοπούλου – Ζωγραφική». Οι μουσικοί Δημήτρης Κουκουλιτάκης (κιθάρα), Μαρία Κώτη (φωνή) και Μιχάλης Νικόπουλος (λαούτο, μπουζούκι) θα παρουσιάσουν τραγούδια των Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, Χαΐνηδων κ.ά.


Βραδιά Παραδοσιακής Μουσικής

To Ίδρυμα «Η άλλη Αρκαδία» στο πλαίσιο της έκθεσης «Βασίλης Παπανικολάου. Έργα από τη Συλλογή Σωτήρη Φέλιου» σας προσκαλεί σε μια βραδιά παραδοσιακής μουσικής την Τρίτη 6 Μαρτίου στις 20.00 στη Φωκίωνος Νέγρη 16. Παρουσιάζουν οι μουσικοί: Αυγερινή Γάτση – Τραγούδι Λουκία Κωνσταντάτου –… συνεχίζεται »


Γιώργος Κουρουπός: μουσική για θέατρο

Την Τετάρτη στη Φωκίωνος Νέγρη 16 στις 8.00 μ.μ., ο συνθέτης και πιανίστας Γιώργος Κουρουπός παρουσιάζει μουσικές συνθέσεις για θέατρο. Ο Σπύρος Σακκάς και η Μαργαρίτα Συγγενιώτου ερμηνεύουν αποσπάσματα από τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη και από τον «Κατσούρμπο» του Χορτάτση. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος… συνεχίζεται »