Παλαιότερες


Νέκυια: Τι γίνεται ο άνθρωπος «μετά».

Μετά τι ζωή, τι; Υπάρχει ενδιάμεσο και ανάληψη; Επιστροφή υπάρχει; Η μελαγχολία του τέλους Ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή είναι ο θάνατος; Γιατί υπάρχει τέλος; Τι μεγαλώνει την ιδέα της ζωής; Μερικά από τα ερωτήματα που θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στη… συνεχίζεται »


Συζήτηση με τον Αλέκο Λεβίδη

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τίτλο «Συζήτηση με τον Αλέκο Λεβίδη». Ο Διονύσης Καψάλης, Διευθυντής του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τραπέζης και ο Νικόλαος Π. Παΐσιος, συνεργάτης του Μουσείου Μοενάκη, θα συνομιλήσουν με… συνεχίζεται »


ΑΝΑ-ΔΡΟΜΗ | Ο ζωγράφος Κώστας Παπανικολάου

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ., ο καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ευγένιος Ματθιόπουλος, θα μιλήσει για το έργο και τη ζωγραφική του Κώστα Παπανικολάου, στο πλαίσιο της έκθεσης Ανα-δρομή που πραγματοποιείται στη Φωκίωνος Νέγρη 16. Θα… συνεχίζεται »


Συζήτηση με τον Γιώργο Ρόρρη

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ., η ιστορικός της τέχνης και επιμελήτρια της έκθεσης Ελισάβετ Πλέσσα και η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» Μαίρη Αδαμοπούλου θα συνομιλήσουν στη Φωκίωνος Νέγρη 16 με τον Γιώργο Ρόρρη σχετικά με τα… συνεχίζεται »


«Συνομιλία με τον ζωγράφο Τάσο Μαντζαβίνο» με την Μαργαρίτα Πουρνάρα

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου και ώρα 1 μ.μ., η δημοσιογράφος της Καθημερινής Μαργαρίτα Πουρνάρα θα συνομιλήσει με τον ζωγράφο Τάσο Μαντζαβίνο. Θα προηγηθεί ξενάγηση στις 12.15 μ.μ. από την επιμελήτρια της έκθεσης και Ιστορικό της Τέχνης Τατιάνα Σπινάρη-Πολλάλη. Η εκδήλωση… συνεχίζεται »