Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (1988-1993) με καθηγητή τον Δημήτρη Μυταρά. Το 1994 παρακολούθησε το εργαστήριο γλυπτικής με τον Θεόδωρο Παπαγιάννη  με διετή υποτροφία του ΙΚΥ. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε δύο ατομικές εκθέσεις το 1996 στο Χώρο "1900" στον Αρχάγγελο Ρόδου και το 2006 στο παλαιό Δημοτικό σχολείο Κάστρου Σίφνου. Στα έργα αυτά διερευνά το ανθρώπινο σώμα και τις δυνατότητές του μέσα από τη ζωγραφική. Αποκαλύπτει στο γυμνό σώμα την επίδραση των συναισθημάτων, του χρόνου, των καταστάσεων. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι το λάδι και η τέμπερα.

Με παρόμοια έργα συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις στην Πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία, στο Σπίτι της Κύπρου Αθήνα, στην Εθνική Πινακοθήκη στην έκθεση αποφοίτων στην ΑΣΚΤ, στο Γυμνάσιο Σίφνου, στο Γκάζι στην έκθεση του Εικαστικού Επιμελητηρίου και σε έκθεση στην παλαιά αγορά της Κυψέλης.

Τον ενδιαφέρει ο χώρος και οι αλληλοεπιδράσεις με το ανθρώπινο σώμα, τα ακραία σημεία που μπορεί να φτάσει, αυτό επιδιώκει στις εικαστικές παρεμβάσεις στις παραστάσεις «Λαχταρώ» της Σάρα Καίην, σκηνοθεσία Λ. Βογιατζή, «Σε σας που με ακούτε» της Λ. Αναγνωστάκη σκηνοθεσία Λ. Βογιατζή στη Νέα Σκηνή, «Αμφιτρύωνας» του Κλάϊστ σε σκηνοθεσία Ν. Χατζόπουλου στο θέατρο Αμόρε.

Το ανθρώπινο σώμα και πως αυτό αλληλεπιδρά με την πόλη, στα κενά της γίνεται το ενδιαφέρον του όταν εμπλέκεται με τη Νομαδική Αρχιτεκτονική ομάδα που δρα στην Αθήνα από το 2005. Η Νομαδική Αρχιτεκτονική διερευνά θέματα που αφορούν το αστικό έδαφος, το δημόσιο χώρο, τις περιοχές σε κρίση, τον  εκτοπισμό, το κοινωνικό φύλο και τη σχέση του με τον χώρο, και δραστηριοποιείται στο σώμα της πόλης. Έχει ως στόχο την δημιουργία δράσεων, την διεκδίκηση αστικών ζητημάτων, την κατασκευή χωρικών καταστάσεων και δρώμενων. Έχει νομαδικό χαρακτήρα καθώς επεμβαίνει με δράσεις σε διαφορετικές χωρικές καταστάσεις τις οποίες μετασχηματίζει (www.nomadikiarxitektoniki.gr).

Συμμετείχε στις δράσεις «Χωρικές καταστάσεις Δράσεις στο Γκαζοχώρι. Ο μετασχηματισμός του εδάφους», Ιούνιος, 2007. «Πομπή, στα ίχνη κατοίκισης στον Ελαιώνα», Ιούνιος 2008. «Ταξιδεύοντας στην φαληρική ακτή στον Κηφισό και στη νήσο Ψυτάλλεια, στην 2η Biennale της Αθήνας. (Αστικό Κενό, Flux Factory, Νομαδική Αρχιτεκτονική), «Μονοπάτι. Για το δικαίωμα στο χώρο και στην πόλη», έκθεση Διευρυμένες Οικολογίες, Προσεγγίσεις σε μια εποχή κρίσης,  Ε.Μ.Σ.Τ, 12-6-2009 -4-10-2009, «Το ανοιχτό σπίτι», Βυζαντινό Μουσείου στα πλαίσια του Άκτιστου (SARCHA), «Madre Terra Emigrant tree» σε συνεργασία με τις Lydia Matthews, Τζιλυ Τραγανού, Ελένη Τζιρτζιλάκη και άλλους-ες συμμετέχοντες, στο El jardin Parajiso, Lower East Side, New York, 22 Ιουνίου 2010 (Parsons New School for Design).

Παράλληλα, διερευνά τις δυνατότητες που δίνει το video και η φωτογραφία στο να έλθουν στην επιφάνεια τα συναισθήματα και έχει κάνει τη φωτογραφία στο βίντεο «Drawing Coctail Party» της Αλικης Κρικίδη, έκθεση Nervus System, JamesTaylor, Λονδίνο καθώς και έχει φωτογραφίσει αστικά τοπία και δράσεις κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του με τη Νομαδική Αρχιτεκτονική στην Αθήνα, στο Βερολίνο, στη Βαρκελώνη, στη Νέα Υόρκη.

Συμμετέχει στη μελέτη «Το κέντρο της Αθήνας και ο μετασχηματισμός του πως η τέχνη μπορεί να συμβάλλει», που εγκρίθηκε από το ίδρυμα Iωάννη Σ. Λάτση, 2010 (Ελένη Τζιρτζιλάκη αρχιτέκτων, Γεωργία Αλεξανδρή γεωγράφος, Στέφανος Χανδέλης εικαστικός).

σύντομα κοντά σας

  • Ροδοδάφνης 2

    15233 Χαλάνδρι, Αθήνα
    Τηλ. 210 6831598, 6974 237060